Uitslagen 3 oktober 2006 | Jeugd

Groep 1 | Ruben Muhren nog ongeslagen
Na een wijziging in het speelschema is nu ook de tweede ronde gespeeld. Ruben Muhren had het vorig jaar nog zwaar in de eerste groep maar staat nu bovenaan. Met deze week een overwinning op Michiel Suijker staat hij met 2 punten bovenaan.

Martin Kraay lijkt nu ook zijn draai te hebben gevonden in de erste groep. Vorig jaar nog gedegradeerd tijdens de winterstop, nu staat hij gedeeld tweede met maar 1 wedstrijd gespeeld. De wedstrijd tegen Richard Boukema werd overigens met moeite gewonnen. Een schaakstelling werd ook een tijd over het hoofd gezien. Opletten dus! Jos Boukema is nu ook van start gegaan. Dit deed hij met een overwinning tegen Philippe Verstuyft. Philippe heeft het met zijn loting niet echt getroffen, vorige keer Sean van der Meer (3e vorig jaar) en Jos Boukema deze week (4e vorig jaar). Betere tijden kunnen dus nog komen.

Groep 2 | Soufiane Belali neemt koppositie over
In de tweede groep lijkt Soufiane Belali heel erg snel te leren. Halverwege vorig jaar gestart en nu al 2 uit 2. Hij won namelijk van Leroy van der Meer. Met 2 gewonnen wedstrijden staat hij ook eerste (55 punten). Jasper Mackenbach had deze week niet veel problemen met Andrea van der Velden. Maar niet vergeten mag worden dat Andrea nog maar net begonnen is. De andere dame, Maril̬ne Muhren, moest tegen Thomas Verstuyft. Thomas had in de eerste van de twee wedstrijden een fout gemaakt en pad gezet. De tweede won hij wel. Met een uitslag van 1/2 Р1 1/2 zorgde hij ervoor dat hij 3e komt te staan in de competitie. De laatste wedstrijd in de tweede groep was tussen Jelle Muhren en nieuwkomer Koen van Oort. En na een versnelde beslissing in de tweede wedstrijd heeft Koen beide wedstrijden gewonnen.

Groep 1

Partijen in Ronde 1

Nr. Wit Zwart Resultaat
1 Michiel Suijker Ruben Muhren 0-1
2 Martin Kraay Richard Boukema 1-0
3 Philippe Verstuyft Jos Boukema 0-1

Groep 2
Partijen in Ronde 1

Nr. Wit Zwart Resultaat
1 Soufiane Belali Leroy van der Meer 1-0
2 Marilène Muhren Thomas Verstuyft 1/2-1/2 -/+
3 Jasper Mackenbach Andrea van der Velden 1-0
4 Jelle Muhren Koen van Oort 0-1

! let op !

Bij de groep der beloften worden 2 partijen gespeeld. De computer begrijpt dat niet helemaal dus deel ik de score door 2.

Bij de volgende uitslagen horen de volgende scores:

2 – 0  =  1 – 0

1 – 1  =  1/2 – 1/2

0 – 2  =  0 – 1

1 1/2 – 1/2 = 1/2 – 1/2  +/-

1/2 – 1 1/2 = 1/2 – 1/2  -/+

Leave a Comment