Uitslagen 21 november | Jeugd

Nummers 1, 2 en 3 houden stand

In de eerste groep zijn er dit keer geen veranderingen in de top 3. Martin blijft, na zijn overwinning op Sean, op de eerste plaats staan. Sean gaf helaas in het begin van de wedstrijd al een loper weg. Ook liet hij een kans schieten met zijn dame. Volgende keer hopelijk beter.

Ook Jos heeft weer gewonnen. Tot nu toe is Jos de enige nog die ongeslagen is. Ruben, zijn tegenstander, moest helaas al snel het onderspit delven. In een korte partij van 16 zetten kon Jos zijn tegenstander mat zetten. Ruben was iets te gretig.

De laatste wedstrijd van de avond was Richard tegen Michiel. Allebei vorig jaar gepromoveerd. Richard lijkt zijn draai gevonden te hebben. Hij won de partij, en stijgt ook meteen twee plaatsen in het klassement.

Geen verassingen in groep 2

In de tweede groep zijn er ook geen veranderingen gekomen ten opzichte van vorige week. De nummers 1 t/m 4 moesten het dit keer opnemen tegen de nummers 5 t/m 8. En de nummers 1 t/m 4 wonnen ook allemaal hun partijen. Alleen Andrea heeft nog een half puntje weg kunnen snoepen van Soufiane. Soufiane stond met 2 dames, 2 torens en een koning tegen een koning voor, maar wist het toch te presteren om nog pat te zetten. Daar gaan we volgende week dus maar eens mee oefenen!

Groep 1

Nr. Wit Zwart Resultaat
1 Richard Boukema Michiel Suijker 1-0
2 Ruben Muhren Jos Boukema 0-1
3 Martin Kraay Sean van der Meer 1-0

Groep 2

Nr. Wit Zwart Resultaat
1 Jelle Muhren Jasper Mackenbach 0-1
2 Koen van Oort Thomas Verstuyft 0-1
3 Soufiane Belali Andrea van der Velden 1/2-1/2 +/-
4 Leroy van der Meer Marilène Muhren 1-0

! let op !

Bij de groep der beloften worden 2 partijen gespeeld. De computer begrijpt dat niet helemaal dus deel ik de score door 2.

Bij de volgende uitslagen horen de volgende scores:

2 – 0  =  1 – 0

1 – 1  =  1/2 – 1/2

0 – 2  =  0 – 1

1 1/2 – 1/2 = 1/2 – 1/2  +/-

1/2 – 1 1/2 = 1/2 – 1/2  -/+

Leave a Comment