Philippe Verstuyft zet de eerste stap voor winterkampioenschap

Al snel in het seizoen moesten de nummers 1 en 2 van vorig jaar tegen elkaar. Jos Boukema en Philippe Verstuyft. Na een partij met af en toe een gulle bui van Jos Boukema trok Philippe aan het langste eind. De andere partij tussen Richard Boukema en Soufiane Belali was er één met een nette opening van Richard die ondanks dat hij toch een stuk weggaf een mooie mat (Koning op g3) tevoorschijn wist te toveren.

In de tweede groep lijkt Joris vd Winden een gelijke tegenstander gevonden te hebben. Leroy vd Meer hield de stand op 1-1. De partij tussen de twee dames in het gezelschap werd gewonnen door Andrea vd Velden.

Standen + uitslagen groep 1
Standen + uitslagen groep 2

Excuses moet er van mijn kant even worden aangeboden. Bij de planning voor gisteravond heb ik de fout gemaakt om de verkeerde groep les te laten geven. De groepjes 1 & 2 zijn volgende week aan de beurt.

Leave a Comment