Matthijs Rijm pakt zijn eerste punten.

Als jeugdspelers voor het eerst komen schaken, is het vaak heel erg moeilijk om de eerste puntjes bij elkaar te sprokkelen. Die tegenstanders zijn toch even wat anders dan je vader/moeder of broertje. Matthijs Rijm weet in zijn tweede partij van het seizoen als punten te pakken. Marilène Muhren moest het onderspit delven. In dezelfde (tweede) groep verloor Dirk vd Winden zijn partij tegen Leroy vd Meer. Leroy lijkt hoge ogen te gaan gooien voor het winterkampioenschap in groep 2.

In de eerste groep zijn geen verrassingen te vinden. Ruben Muhren wint van Yorick Baljeu en Martin Kraay wint van Thomas Verstuyft. Opmerkelijk is wel dat Yorick eigenlijk de betere papieren had om te kunnen winnen. Tijdens de wedstrijd gaf Ruben al hel snel een stuk weg. Rustig blijven spelen is meestal de oplossing!

Stand groep 1
Stand groep 2

Leave a Comment