Jos Boukema laat kostbare punten liggen.

Jos Boukema had nog alle kansen voor het winterkampioenschap. Met slechts een halve verliespunt meer kon hij zeker nog een tweede plaats bemachtigen. Helaas verloor hij afgelopen dinsdag van Yorick Baljeu. Yorick speelde een nette wedstrijd waarin hij liet zien dat hiij niet voor niets is gepromoveerd naar de eerste groep. Yorick lijkt nu al af te zijn van het degradatiespook. De andere partij in de eerste groep ging zoals verwacht naar Martin Kraay toe. Hij won van Thomas Verstuyft.

 

In de tweede groep wist Marilène Muhren een mooie overwinning op Dirk van der Winden te behalen. Voor het eerst in haar korte schaakcariere wist ze met 2-0 op een avond te winnen.Leroy van der Meer en Matthijs Rijm verdeelden de punten net zoals ze de vorige keer hebben gedaan: 1 1/2 – 1/2 voor Leroy.

Stand groep 1
Stand groep 2

Leave a Comment