Martin Kraay winterkampioen!

Hoewel nog niet alle partijen zijn gespeeld, is het al zeker dat Martin Kraay winterkampioen 2007-2008 is. Philippe Verstuyft, de grootste concurrent voor Martin, verloor afgelopen dinsdag van zijn jongere broertje Thomas Verstuyft. Doordat Martin remise speelde tegen Jos Boukema, wist hij de overwinning in de groep veilig te stellen. De strijd om de tweede en derde plaats is nog wel spannend. Philippe Verstuyft is nu ingehaald door Thomas Verstuyft en moet punten gaan scoren tegen Ruben Muhren. Als het aan Yorick Baljeu ligt wint Philippe deze wedstrijd. Wanneer Ruben namelijk wint is er een kans dat Yorick gaat degraderen in plaats van Ruben.

In de tweede groep is Joris van Winden bijna zeker van de overwinning. Door een 2-0 overwinning tegen Leroy van der Meer heeft hij nu meer dan 35 punten voorsprong. Leroy en Andrea strijden nog om de tweede en derde plaats. Opvallend is de vierde plaats van Matthijs Rijm die dit jaar voor het eerst meespeeld en toch al dicht bij de top drie zit.

Stand groep 1
Stand groep 2

Leave a Comment