…, maar alles komt op zijn pootjes terecht

Spanning en sensatie alom! Nader onderzoek over de wedstrijd Oostflakkee-Krimpen leerde dat Oostflakkee na een reglementaire nul wegens het afgaan van een mobiele telefoon de controle over de wedstrijd verloor en het een bloedstollende avond werd waar Krimpen handig van heeft geprofiteerd. Dit doet uiteraard niets af aan de kwaliteiten van onze Krimpense vrienden, maar een overtuigend ratingoverschot in het voordeel van Oostflakkee deed toch anders vermoeden. Na dit onfortuinlijke verlies van Oostflakkee tegen Krimpen, was het wachten op de uitslag van Sliedrecht -3Torens. Zoals eerder vermeld, was de kans op handhaving behoorlijk geslonken na de domper in Oostflakkee.

Sliedrecht draaide het hele seizoen wel slecht maar ook wij hadden moeite met hen. Daarbij is 2,5-5,5 een behoorlijke uitslag die gemaakt moet worden. Om de spanning niet al te hoog op te voeren verloor Sliedrecht wederom, maar met 3,5-4,5. Een en ander is op de site van Sliedrecht te lezen. Het eerste van Nieuwerkerk handhaaft zich dus in deze "poule des doods"!!! Daar had het het halverwege het seizoen  zeker niet meer naar uitgezien.

Erg sneu voor 3Torens natuurlijk want ook zij hebben 7 punten, maar worden geklopt op 1 bordpunt. Over een krankzinnige ontknoping gesproken…

Leave a Comment