Vernieuwde site

Sinds vandaag (maandag 10 mei) is de website vernieuwd! Voor de bezoekers wijzigt er niet heel veel maar op de achtergrond draait een heel nieuw management systeem. De gevolgen hiervan?

 

– Eenvoudiger nieuwe stukken plaatsen
– Afbeeldingen voortaan te vinden via http://picasaweb.google.com/100327943298931254362
– Nieuwe menu-structuur

 

Helaas heeft het ook 1 nadeel, door de update naar een nieuw CMS-systeem zijn de wachtwoorden van alle gebruikers verouderd. (er zit nu een betere beveiliging in) Hierdoor kan niemand zomaar inloggen, wel kan een nieuw wachtwoord worden opgevraagd dmv het emailadres door te geven. Mocht je je aangemelde emailadres zijn vergeten geef dit dan door aan webmaster@svnieuwerkerk.nl, dan maak ik een nieuw wachtwoord aan.

 

Rob Hoogland
(De nieuwe webmaster)

Leave a Comment