Archiefsite + deelnemers competitie

Sinds vandaag staat er een nieuwe site op het internet: http://www.svnieuwerkerk.nl/archief . Ook wel te vinden via de link in het menu (onderaan).

 

Op de site ga ik proberen een zo volledig mogelijk overzicht te maken van competities die zijn gespeeld, kampioenen die er zijn geweest en bestuursleden die er waren. Nog niet alles is af. Zo zijn de RSB teams en competities nog niet ingelezen en zijn er slechts een drietal seizoenen ingelezen. Voor de rest kan je overal gerust eens kijken. In de tweede rij van het menu zijn steeds selectie mogelijkheden om te filteren of een ander seizoen, speler of competitie te kiezen.

 

Ook de nieuwe indeling voor het nieuwe seizoen staat er. Helaas zit er nog een klein foutje in het geprogrammeerde deel wat een probleem oplevert met de wit / zwart verdeling, hier wordt uiteraard aan gewerkt.

 

In het menu links zijn ook de competities aan te klikken. Nu wordt er verwezen naar de deelnemers in de competitie. Wanneer de eerste ronde is gespeeld zal dit worden gewijzigd naar de laatste stand.

 

Dan het laatste: Mocht je extra gegevens hebben, stuur deze dan naar mij op. Dit kan simpelweg een kampioen uit een jaartal zijn, een wijziging van gegevens of een kruistabel van een competitie uit het verleden.

Leave a Comment