Finalegroepen zijn bekend

De eerste helft van de interne competitie zit er weer op. De ranglijsten in de voorrondes worden opgemaakt en plaatsing voor de finale groepen B zijn bekend. Voor de eerste groep, met kans op promotie naar de A-competitie volgend jaar, wisten zich te plaatsen: Wilfried Graveland, Theo de Graaf, Jetze de Haas en Jeroen Engelberts, Justin Jacobse, Han Everaars, Joos Molenaar, Wouter Razenberg en Ben Balm. Favoriet in deze groep is waarschijnlijk Justin Jacobse die zich met een 100% score wist te plaatsen.

In de A-groep lijkt Leen Klein zijn jaarlijkse sterke tweede helft ingezet te hebben. Na vorige week gewonnen te hebben van Jeroen Engelberts moest deze week Rob Hoogland het onderspit delven. Jelle Versluis probeerde een interessante opening uit maar wist helaas niet de finesses om zijn koning veilig te houden. Na een grote fout konden de stukken binnen het uur worden opgeborgen. Wim Mulder wist zijn revanche te halen tegen Hans Dijkers die hem eerder uit het bekertoernooi wist te gooien. De enige remise in de A-groep deze week was tussen Bert Wolters en Leon Willemen. Leon dacht een aanval te kunnen opzetten maar deze bleek niet voldoende voor de overwinning.

 

Voor de bekercompetitie zijn bijna alle plekken in de kwartfinales bekend. De geplaatsten van deze week zijn Edo Pouwelse, gewonnen van Arjan Huijzer, en Cees Klein. Het enige duel dat nog over is gaat tussen Jeroen Eijgelaar en Henk Nentjes om zich bij de laatste acht te kunnen plaatsen.

 

Leave a Comment