Dinsdag bonte avond, tweede lijkt veilig

Komende dinsdag staat de bonte avond op het programma. Volgens de wedstrijdleider hoeven we ons niet te verkleden. (mag natuurlijk wel) Dat er een alternatieve schaakvorm op het programma staat moge duidelijk zijn. Belooft gezellig te worden!

Gisteren zijn in de strijd tegen degradatie in poule 2D twee uitlslagen gevallen die positief zijn voor SVN 2. Zowel HZP als Maassluis verloren, zodat  ons tweede team slechts in theoretische gevallen kan degraderen. Dit jaar degraderen er 3 teams. Na 6 wedstrijden en met nog 1 wedstrijd (tegen HZP) te gaan is de stand onderaan de groep als volgt.

 

   WP  BP
5. Nieuwerkerk a/d IJssel  2  5  25
6. Maassluis 1  3  20½
7. HZP Schiedam 2  3  18
8. Fianchetto 3  1  16 degradeert

De vraag is met welke strategie de teamleider van het tweede zijn mannen de wei in stuurt op 19 maart. Wellicht stuurt hij ons allemaal nog even op een spoedcursus behoudende en degelijke openingen.  😉

 

Leave a Comment