Lambert Wildemans & Rob Hoogland zegevieren in Moordrecht

Zaterdag 12 mei was niet alleen de dag dat de senioren konden strijden om de eer binnen de RSB, in Moordrecht was het jaarlijkse Top 12 toernooi. De resultaten van de Nieuwerkerkers waren goed te noemen, zeker de toekomst lijkt voor SVN rooskleurig. In de kandidatengroep wist Rob Hoogland met 9 uit 11 de eerste plek te bemachtigen. Na een trage start bleken een broodje bal & kroket de goede energie te geven voor een 100% score in de tweede helft. Lambert Wildemans, speler in de jeugd van SVN, legde beslag op de eerste plek bij de jeugd Top 12. Hij gaf slechts een half puntje weg aan clubgenoot Tjeerd van Schie.

Overige resultaten van de Nieuwerkerkers:

Top 12 groep:
Edo Pouwelse – 10e plaats – 3,5 punten 
Hans Ranft – 12e plaats – 2 punten

Kandidatengroep:
Tjerk Tinga – 4e plaats! –  6 punten
Cees Klein – 11e plaats – 3 punten

Jeugd Top 12:
Tjeerd van Schie – 4e plaats – 8 punten
Chris Markus – 6e plaats – 7 punten

Het viertal van SVN werd derde met 4 matchpunten en 10,5 bordpunten

Een volledig verslag is de vinden op de site van de IJssel 

Leave a Comment