Verslag 17e ronde

Jelle Versluis speelde een mooie partij tegen Rob van Houwelingen. Iets wat nogal eens mis ging de laatste tijd ging nu wel goed: hij maakte de partij mooi af. De verrassing van de avond was toch de remise van Jeroen Engelberts tegen Leon Willemen. Leon is mede titelkandidaat, maar slecht in vorm. Jeroen hield het remise met eeuwig schaak. Wilfried Graveland speelde remise tegen Tjerk Tinga. Wilfried kwam beter uit de opening, maar kon het echter niet afmaken.

Theo de Graaf had het deze keer niet en verloor van Richard Zijleman. Joost Molenaar verloor kansloos van Hans Ranft (wie stopt hem nog, alles wint hij momenteel). Hugo Trimp had het zwaar tegen Jeroen Eijgelaar. Hij capituleerde uiteindelijk. Wim Mulder en Arjan Huijzer kwamen eveneens uit op remise. Edo Pouwelse won eindelijk weer eens een partij. Hij had een regelmatige overwinning tegen de toch altijd lastige Han Everaars. Willem van der Wel deed het netjes tegen de mede favoriet voor de titel Johan de Koning en hier eindigde het in een remise.

Leave a Comment