Topper gewonnen door Johan de Koning.

De grootste kraker van de avond was de partij tussen de nummer 1 en 2 van de interne competitie. Hans Ranft en Johan de Koning. Hans lag 3 punten voor maar wel met 2 wedstrijden meer gespeeld dus Johan moest winnen om de spanning in de competitie terug te krijgen en jawel dat lukte. Johan kreeg al vrij snel de overhand, hij kwam 2 pionnen voor, zette een loper van Hans vast en Hans moest uiteindelijk capituleren. Mooie zege van Johan.

Cees Klein won met de zwarte stukken van Wim van der Wel. Rob Hoogland zegevierde tegen Joost Molenaar. Verrassend was toch ook wel de uitslag van Leon Willemen en Jelle Versluis. Leon wit de witte stukken kon niet winnen en berustte uiteindelijk in een remise. Arjan Huijzer kwam al snel goed te staan tegen Rob van Houweling en maakte het netjes af.

Buiten deze interne wedstrijden speelden Edo Pouwelse en Richard Zijleman tegen elkaar voor de beker en toch wel verrassend Richard won. Edo kwam slecht uit de opening, liep de hele wedstrijd te kiepen maar hij verloor uiteindelijk toch. Leen Klein won netjes van Ton van der Linden, eveneens een bekerwedstrijd.

Leave a Comment