Schaaksimultaan Bianca Muhren

Afgelopen zaterdag gaf Bianca Muhren een schaaksimultaan in de Reigerhof. Bianca mocht het tegen in totaal 18 spelers opnemen waarvan een groot gedeelte schakers van de vereniging. Van deze partijen wist ze er 14 te winnen, de overige vier spelers hebben een halfje van Bianca’s goede score weten af te snoepen. Onze lokale helden zijn: Richard Zijleman, Hugo Trimp, Johan de Koning en Jeroen Engelberts. Vooral de laatste leverde een goede prestatie, na een sterke aanval van Bianca te hebben overleefd stond Jeroen lange tijd gewonnen. Op het moment dat er nog maar 3 partijen over waren werd het tempo echter een stuk opgeschroefd wat uiteindelijk tot een foutje leidde van Jeroen met remise als gevolg.

 Meer foto’s zijn onder andere gemaakt door Rene Mullenders (Vind ze hier)

Leave a Comment