WSV 1 – SVN 1

2 Wedstrijden werden vooruit gespeeld in Waddinxveen. Hans Ranft en Edo Pouwelse trokken op donderdag 12 december 2013 al richting Waddinxveen. Hans nam plaats aan bord 1 met wit tegen Barthold Janssen een zeer sterke speler. Hans kwam rustig uit de opening. Kwam geleidelijk wat beter te staan. Kwam uiteindelijk 2 pionnen voor door zeer goed spel. Dit had wel erg veel tijd gekost en toen Hans nog 3 minuten had en Barthold 12 bood Barthold remise aan. Hans twijfelde maar aangezien ik naast hem  zat moest hij wel door(hahaha). Hij deed het voortreffelijk en won uiteindelijk.

Edo speelde tegen een, met alle respect, oude rot (87 jaar). Van Vuuren wat een scherpe speler. Ik heb hem denk ik toch een beetje onderschat. Twee maal te snel gezet, wat me eerst een pion kostte en daarna nog een vol stuk. Sorry, het liep niet bij mij en ik verloor volkomen terecht. Tussenstand 1-1. Ik heb nog het volste vertrouwen in de overige spelers. Wordt vervolgd.

Leave a Comment