Het dagboek van een schaker [7]

Lief dagboek,

Dag 7

Vandaag de rustdag, althans voor ons amateurs. De grootmeesters speelden in Eindhoven. vandaag niet zoveel gedaan, echt rust genomen. Wel nog even een kapper bezoek gedaan, dat was wel nodig.

Ook nog even 2 partijen terug gekeken, van de 3de en 6de ronde.

Ome fritz was het vaak niet met mij eens, en ik heb toch een paar keer flink mis gegrepen. In de 3de partij laat ik tot 2x toe een grote kans op winst liggen, en zoals gisteren al gemeld in de 6de partij.

 

Hier dan de partij fargmenten waar je niet erg vrolijk van wordt als je ziet welke zetten ik gemist heb, en welke ik dan wel speelde.

De partijen staan in de nieuwe partijen-viewer. Klik op het full-screen teken (naast de spelers) om de partij in een groter scherm te openen. Dan wordt er direct meer informatie over de partij weergegeven.

Laat ik m troosten dat ook de GrootMeesters hun partijen kunnen vergooien. Zoals King Loek, die van 0.06 in 2 zetten naar 5.41 ging, en op gaf.

Morgen dag 8

Leave a Comment