Leon Willemen snelschaakkampioen!

Na het pakken van de titel in de reguliere competitie, liet Leon Willemen ook zijn vorm zien in de snelschaakcompetitie. Na het winnen van de tweede avond, wist hij ook beslag te leggen op de gedeelde eerste plek tijdens de derde avond. Een TPR van 2019 over deze twee avonden bleek genoeg te zijn om de rest achter zich te houden. 

Zowel Jeroen Eijgelaar als Tjerk Tinga kwamen een vol punt tekort voor de eerste plek. Bij Tjerk mag wel de opmerking worden gemaakt dat hij slechts twee avonden in actie kwam. Rob Hoogland (vorig jaar kampioen) kon de winst van de eerste avond geen vervolg geven op de laatste twee avonden en moest genoegen nemen met een vierde plek. De top 5 wordt compleet gemaakt met de altijd gevaarlijke Edo Pouwelse.

 

 Lees verder voor de eindstand

 

Leave a Comment