5e speelronde bij SVN

Han Everaars speelde tegen Wim van der Wel en dit eindigde in een remise zonder dat een van beide echt kans had op de overwinning. Wim Mulder is niet te stuiten dit seizoen en won van Jelle versluis. Jelle stortte alles op de avond maar het lukte niet en Jelle raakte materiaal achter en Wim maakte het keurig af. Hans Dijkers hield het jeugdtalent Chris Markus op een remise. Cees Klein kwam heel goed te staan tegen Arjan Huijzer maar al de vierde keer dit seizoen liet Cees een gewonnen stelling glippen en hij bleef met lege handen achter. Broer Leen Klein deed het niet veel beter. Ook hij gaf een gewonnen stelling tegen Joost Molenaar uit handen en Leen bleef eveneens met lege handen achter. Ton van der Linden deed wat van hem verwacht werd en won van Carel Heine. Lambert Wildemans speelde tegen Ben Balm en dit werd een remise. Henk Nentjes deed het ook heel netjes hij speelde remise tegen de sterker geachte Harry Stroosma.

Leave a Comment