Ronde 5 interne competitie

Harry Stroosma kon Wim Mulder op een remise houden. Harry Laan zo sterk begonnen dit seizoen moest eindelijk een keer capituleren tegen de sluwe Theo de Graaf. Cees Klein kwam ook deze week weer heel goed te staan tegen Rob Hoogland en in tegenstelling tot de laatste weken gaf hij het deze keer niet uit handen en won. Joost Molenaa en Leo van der Haven maakten er een gelijkopgaande partij van en daar werd uiteindelijk remise besloten. Bas Koote moest het afleggen tegen ons sterke jeugdlid Chris Markus. Chris won netjes met de zwarte stukken.

Jelle Versluis speelde tegen Hans Ranft. Hans deed deze week wat er al een tijd van hem verwacht werd. Hij speelde goed en won deze partij. Wim van der Wel speelde tegen Leen Klein en er kwam een heel open stelling op het bord. Beide moesten erg voorzichtig zijn, deden dit ook en deze partij werd ook een remise. De laatste partij van de interne competitie was die tussen Carel Heine en Wouter Razenberg. Deze partij werd een overwinning voor Wouter.

Leave a Comment