19 januari 2016

In totaal werden er 6 partijen gespeeld in de interne competitie. Harry Stroosma speelde tegen Leen Klein een gelijkopgaande partij beide spelers probeerden van alles maar uiteindelijk werd een remise overeengekomen. Jelle Versluis speelde tegen Han Everaars. Jelle lijkt totaal het spoor bijster de laatset weken en ook nu met de witte stukken ging hij vrij kansloos onderuit. Winst voor Han. Theo de Graaf en Bas Koote maakten er een lange partij van van bijna 70 zetten maar ze kwamen geen van tweeën echt beter te staan en werd ook hier remise overeengekomen. Henk Nentjes en Joost Molenaar waren al heel snel klaar en ook hier een remise. Johan de Koning en Arjan Huijzer maakten er een spannende pot van. Wat ik er van kon zien dacht ik dat Arjan wat beter stond maar deze partij eindigde toch ook in een remise. De jeugdige Jurian Wildemans haalt toch steeds weer betere resultaten. Deze keer won hij van Hans Dijkers. Toch een geduchte tegenstander. Ja de jeugd komt er aan.

Leave a Comment