Dinsdag 1 maart

Naast de wedstrijd van het eerste en een dag eerder het tweede, werden ook nog eens zes partijen voor de interne competitie gespeeld.

Han Everaars moest het hoofd buigen tegen Hans Ranft. Han de laatste weken goed voor verrassende uitslagen kon het nu niet bolwerken. Willem van der Wel bond Bas Koote aan zijn zegekar. Willem bezig aan een zeer sterk seizoen.

Joost Molenaar was te sterk voor de jeugdige Chris Markus. Harry Stroosma rekende resoluut af met Wouter Razenberg. De strijd tussen 2 oude rotten ging tussen Theo de Graaf en Hans Dijkers. Hans was deze keer veel beter en won op zeer overtuigende wijze.

 

De laatset partij van de avond ging tussen Carel Heine en Harry Laan. De sluwe ouwe vos(met alle respect) Harry Laan was de slimste en won deze partij.

Leave a Comment