Tweede ronde rapid-schaak

Na een week vrijaf, vanwege de voorjaarsvakantie, mochten dinsdag 7 maart de schakers van SVN weer de wei in. En deze avond stond de 2e ronde van het interne rapid toernooi op het programma. Een vorm van schaken waarbij iedere speler 20 minuten bedenktijd heeft voor de  hele partij.

En hoewel het er altijd ontspannen en gezellig aan toe gaat bij SVN werd het toch een heftige avond met veel hoogte- en dieptepunten. Toen de rook aan het eind van de avond was opgetrokken zag de nieuwe tussenstand er als volgt uit: 1. Rob Hoogland, 2. Robert Valk, 3. Johan de Koning, 4. Arjan Huijzer en 5. Wim Mulder.

Volgende week dinsdag 14 maart speelt het 2e viertal van SVN tegen het 1e viertal van Messemaker 1847 uit Gouda. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden omdat de elo-rating van beide teams heel dicht bij elkaar liggen.

Leave a Comment