SVN volgend seizoen weer met drie teams in de Rotterdamse Schaakbond

Zoals elk jaar werd er bij SVN weer, voorafgaand aan de algemene ledenvergadering op 22 augustus, een buitengewone ledenvergadering gehouden. Deze vond afgelopen dinsdag 27 juni plaats. Tevens werd, traditiegetrouw, de leden een buffet werd aangeboden dat in de wandelgangen wel “het luisterrijk maal” genoemd  wordt.

In het overleg werden de gebruikelijke onderwerpen besproken zoals contributie, competitiesysteem, werven van nieuwe leden enzovoort. Hierbij is het belangrijkste onderwerp met hoeveel teams SVN volgend seizoen in de Rotterdamse Schaakbond kan gaan acteren. Na enige discussie bleek dat het mogelijk is om net als vorig seizoen weer met drie team mee te doen aan deze competitie. Een achttal en twee viertallen zullen dan de eer van SVN hoog houden in de voornoemde competitie.