Standen zijn beschikbaar!

Na het spelen van twee rondes zijn ook de standen beschikbaar. Open ze via het menu hierboven of direct via deze link.

Tot nu toe heeft Rob als enige zijn beide partijen weten te winnen. Richard (wit) en Wim (zwart) moesten het onderspit delven. Maar ook Robert is na twee rondes onverslagen. Gisteren wist hij een wat passief paardeneindspel succesvol tot remise te dirigeren.

Johan leek degelijk uit de opening te komen tegen de altijd listige Arjan. Na een Nimzo in wat andere waters te krijgen en vele goede zetten (gecheckt met de engine op locatie), werd één miszet Johan vrijwel direct fataal. De geïsoleerde pion van Arjan was geen probleem en de activiteit van zijn stukken zorgde dus voor teveel problemen.

Edo en Leo hielden elkaar ook in evenwicht. Leo leek lange tijd wel het betere van het spel te hebben met ook een flink ruimte overwicht. Maar Edo is natuurlijk creatief in kleine ruimtes en bleek uiteindelijk genoeg te hebben voor een remise.

De Benjamin van de vereniging (Nikolay) was na zijn vakantie ook weer van de partij en mocht het opnemen tegen Cees. Hoewel Cees de voorgaande week zijn roestigheid al had weggespeeld, bleek Nikolay dit keer een maatje te groot.

Leave a Comment