Rob Hoogland wint ook rapid kampioenschap van SVN

Dinsdag 11 juni werd de derde en laatste cyclus van het rapid toernooi bij SVN gespeeld. De eerste ronde van de avond was iedereen nog niet erg wakker en werden er zelfs twee remises gespeeld. Ronde twee was een stuk feller en kwamen Henk Stam, Tom Boesten, Edo Pouwelse, Leen Klein, Matheus Huijskens, Vaclav Eger en Richard Zijleman allemaal tot winst. Ook de derde ronde was er veel strijd te zien en viel er niet één remise. En nadat de vierde ronde was gespeeld bleek dat Tom Boesten de winnaar van deze avond was geworden. Na de eindstand van de totale cyclus van de rapid competitie te hebben opgemaakt was het Rob Hoogland die, naast de beker, ook hier de eerste prijs voor zich opeiste. Tweede werd Edo Pouwelse en een mooie derde plaats was er voor Han Everaars.

Voor de interne competitie wordt dinsdag 18 juni de laatste ronde gespeeld. Echter, hier staat Richard Zijleman zo ver voor op zijn achtervolgers dat hij niet meer is in te halen. Voor hem zal de laatste ronde een formaliteit worden.